INSPIRATIE TREND

Een warm welkom – de betegelde gang

De gang is de entree van je huis en daardoor belangrijk voor een goede eerste indruk. De trap is vaak het enige focuspunt in deze ruimte en wordt meestal in een neutraal jasje gestoken. De vloer in de woonkamer wordt al snel doorgetrokken; de restjes houten planken van de woonkamervloer lenen zich daarvoor namelijk perfect. Wie echter een statement wil maken met zijn gang, kan dit doen met prachtige tegels. Een patroontje laat de hele ruimte opleven en zorgt er ook voor dat het zich onderscheidt als een aparte ruimte ten opzichte van de rest van het huis. Daarbij zijn tegels erg makkelijk schoon te maken, dus perfect voor ons regenachtig landje! In dit artikel hebben we een collectie van zwart-wit geïnspireerde tegelgangen, maar kleur kan natuurlijk ook. Je kunt ervoor kiezen het patroon te matchen met de stijl van je huis, of ga voor een volledig eigen sfeertje. Laat ons weten welke jouw favoriet is!

En voor degene die een betegelde gang toch wel iets te veel van het goede vinden: ook de trap leent zich goed voor een mooie betegeling.

Source: An early morning walk // The room edit // Pompeli // Skonahem // House of Jade interiors blog // Style and create // Insideout // Cocolapine design // Claire Zinnecker Design

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Marijke
    03/10/2016 at 22:53

    De eerste en de laatste gang…… Daar ga ik voor!

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.