INSPIRATIE TREND

Handige app voor het maken van moodboards en collages

Morpholio Board is een handige en coole app voor de smartphone en Ipad. Helaas voor de Android gebruikers is de app alleen nog in de Itunes App Store verkrijgbaar.

De app is ideaal voor het maken van collages of voor het snel op papier zetten van je creatieve idee of concept. Op deze manier hoef je niet meer met tijdschriften te rommelen en zeg je plakhanden vaarwel.

Je kunt zelf bepalen wat voor soort “Board” je maakt; een mood board – voor inspiratie -, een ontwerp board – voor de presentatie van je ontwerp – of een memo board – voor het maken van aantekeningen.
Vanaf de galerij van je mobiel, het web, pinterest of vanaf je computer kun je afbeeldingen aan je “Board” toevoegen. Genoeg mogelijkheden dus om uit te kiezen. Daarnaast kun je ook tekst toevoegen, over afbeeldingen heen tekenen of zelfs schetsen. De lay-out ervan heb je helemaal zelf in handen!
En het ideale van alles is dat je het gemaakte board gemakkelijk via Facebook, Instagram, Twitter of e-mail kunt delen. Zo kun je iedereen op de hoogte stellen van je creatieve ideeën!


Credits: Morpholio Board // Inhabitat //

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.