Nieuwe schrijfster: Nathalie Samson

Het eerste binnenkijk artikel van TheKUBE was bij het prachtige appartement van Michel & Nathalie. Hierbij hebben wij met verrukking rondgelopen en foto’s gemaakt van alle prachtige styling. Nathalie heeft een oog voor interieur en het combineren van meubels. Ze laat zich niet tegenhouden en weet uit alle meubelstukken het beste te halen. Ze heeft dan ook haar studieboeken goed bekeken en laat met haar eigen huis zien dat ze een waardig interieurstyliste is.

In dit artikel kwam ter sprake dat ze op zoek waren naar een nieuw huis. En je raad het al, die hebben ze gevonden! Het is een geweldig groot huis met een prachtig uitzicht. Maar… het is een klushuis! Met goede moed kunnen ze nu dit huis als hun eigendom zien en hun dromen laten uitkomen. En dit betekent voor TheKUBE ook iets geweldigs!

Nathalie gaat iedereen meenemen in het proces van een eigen thuis creëren. Van het slopen, de planning tot het stylen. Alle stappen zullen behandeld worden zodat we allemaal kunnen zien hoe dit klushuis wordt omgebouwd tot een paleisje. Gelukkig gaat dit gepaard met een boel humor, want Nathalie schrijft zoals ze praat. Heb jij ook zo’n zin om haar te leren kennen?

Nathaliesamen

Samen met mijn vriend en hubby to be Michel ga ik het grootste avontuur van mijn leven aan. Van iets wat anderen zagen als vervallen, was voor ons het toekomstige droomhuis. Maar om dit te realiseren is moed, inzicht, geduld en creativiteit nodig! Daarbij valt deze verbouwing ook nog eens samen met onze trouwerij. Complete chaos natuurlijk. Of ik dit ga overleven? Vast wel, maar hoe, dat is de vraag!

16314715160_b98f3bc38d_o

Deze plattegronden laten erg duidelijk zien hoe het huis in elkaar steekt. En het is groot! Er zit ook nog een grote zolder bij. Maar dit artikel is natuurlijk niet compleet zonder de eerste foto’s van het huis. Aanschouw!

NathalieVoorzijde raam richting keuken; foto 1.

NathalieVanuit keuken naar voorzijde; foto 2.

NathalieKeuken

NathalieKamer 1, bestemmingsplan nieuwe badkamer

NathalieNathalieKamer 2, nog geen bestemmingsplan

NathalieHal splitlevel; foto 7.

NathalieKamer 3, bestemmingsplan inloopkast

NathalieKamer 4, bestemmingsplan slaapkamer

NathalieOude badkamer, bestemmingsplan toilet

NathalieNathalieKamer 5, bestemmingsplan master bedroom

Zo dapper! Een groots project met zoveel potentie! Het eerste ideetje is al uitgetekend door Nathalie.

Nathalie

Wij zijn heel erg benieuwd wat het allemaal met zich mee gaat brengen. Jij ook? Lees dan de artikelen die snel zullen volgen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.