Woonbeurs Amsterdam RAI

Een dagje weg staat meestal in het teken van ontspanning en leuke dingen ondernemen. De jaarlijkse woonbeurs in Amsterdam RAI is er eentje die zeker een bezoekje waard is. Allerlei nieuwe merken en producten worden hier op een smakelijke manier in prachtige woonhuizen tentoongesteld waardoor je je kan laten inspireren door de laatste trends. Wanneer je toe bent aan nieuwe ideeën voor het eigen interieur of je alleen wilt oriënteren op nieuwe aankopen is dit het dagtripje waard. Professionele interieurstylistes om advies vragen voor een kleine of grote verandering is hier ook geen enkel probleem. Wij gaan hier zeker langs om te kunnen genieten van al het moois en er zeker van te zijn dat wij jullie kunnen vertellen over de nieuwste trends. Mis het niet!

Woonbeurs

Basic_Label_

WOONBEURS AMSTERDAM KAARTJES
De tickets van de Woonbeurs tijdens de online voorverkoop kosten €15,- per ticket. Aan de deur kosten de tickets €19,- per stuk. Kinderen tot 12 jaar betalen €7,- en kinderen t/m 4 jaar kunnen gratis naar binnen.

WOONBEURS AMSTERDAM OPENINGSTIJDEN
Dinsdag 30 september | 10:00 – 18:00
Woensdag 1 oktober | 10:00 – 18:00
Donderdag 2 oktober | 10:00 – 21:00
Vrijdag 3 oktober | 10:00 – 21:00
Zaterdag 4 oktober | 10:00 – 18:00
Zondag 5 oktober | 10:00 – 18:00

LOCATIE
Amsterdam RAI, Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam // Routebeschrijving

PARKEREN
Parkeren kan in de garages van de RAI. Tip: verleng je bezoek aan Amsterdam, laat je auto staan en pak de tram naar het centrum. Zo bespaar je parkeerkosten!

OPENBAAR VERVOER TIP
Bij de NS is vanaf 1 september een speciaal Woonbeurs Amsterdam-ticket te koop; je betaalt dan vanaf elk station in Nederland slechts €29,- (inclusief een toegangskaart voor de Woonbeurs Amsterdam).

Woonbeurs

199_beeldmateriaal

VT  WONEN  Big five

Woonbeurs


Credits: Woonbeurs

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.