Boek van de maand | maart

Elke maand delen we een van onze favoriete boeken. Het boek van deze maand is:

Maart – Flow Book for Paper Lovers

Al een aantal jaar ben ik gek op kaarten, posters en papier met mooie of bijzondere prints. In winkels waar ze kaarten verkopen, kan ik het vaak niet laten om er geen een mee te nemen. Mijn favoriete plekken om mooie en originele kaarten te kopen zijn de kleine winkels bij musea – vooral die van het Fotomuseum -, pop-up stores en De Winkel in Delft.

Toen Flow magazine in 2013 de eerste editie van het Flow Book for Paper Lovers uitbracht, wist ik eindelijk een naam aan mijn tic te geven; ik ben een paper lover! Sindsdien kijk ik elk jaar ernaar uit om rond november/december de nieuwe versie van het Flow Book for Paper Lovers te kopen. Het Flow Book for Paper Lovers is namelijk niet zomaar een boek. Het boek bevat meer dan 300 pagina’s aan papier, labels, kaartjes, stickers, briefpapier, enveloppen, pop-ups, posters, cadeaupapier en nog veel meer! Woorden en letters hebben plaatsgemaakt voor paper goodies.

Flow magazine heeft naast het Book for Paper Lovers meer speciale edities die de moeite waard zijn om te kopen of kado te doen. Bij elke special zitten vrijwel altijd paper goodies of papieren extra’s inbegrepen. Flow en paper zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden!

Binnenkort komt de special Flow Wonen uit. Deze special kan uiteraard niet aan onze collectie ontbreken. We houden in de gaten wanneer Flow Wonen in de winkel ligt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.