Het stopcontact als eye catcher!

Een huis is nooit af! Er zijn altijd nog wel wat ruimtes of kamers die een extra of betere afwerking kunnen gebruiken. Een afwerklat hier, een likje verf daar. Echter, sommige elementen zijn met het bestaande aanbod van producten niet mooier of beter af te werken. Neem bijvoorbeeld een wandcontactdoos. Bij de bekende bouwmarkten reikt het aanbod niet verder dan de kleuren wit, crème, zwart, metaal, antraciet en het materiaal plastic.

Suited Products, een Nederlands ontwerp- en productiebedrijf, heeft hier met het product Suit’d® Suits een antwoord op gevonden. Met Suit’d® Suits maak je in een handomdraai je stopcontact aantrekkelijker en persoonlijker. Het maakt je interieur net meer af en het geeft de muur een andere uitstraling. De stopcontact omhulsels zijn gemaakt van keramiek en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Daarnaast kun je de modellen op drie manieren gebruiken: als omhulsel voor het stopcontact, voor een dimmer of een ronde lichtknop.

Cover-double-IceBlue Suit’d® Clay – Colorglazed ceramic, foto © Wouter Coomans, Studio BiB

Dit is de geglazuurde variant en is te koop in diverse pastel kleuren.

Photo Wouter Coomans, Studio BiB Styling Roos Rutjes Suit’d® Clay – Hand painted Delft Blue ceramic, foto © Wouter Coomans, Studio BiB

Cover-single-Flowers-and-Knobs Photo Wouter Coomans, Studio BiB Styling Roos Rutjes Suit’d® Clay – Hand painted Delft Blue ceramic, foto © Wouter Coomans, Studio BiB

Deze keramische stopcontact omhulsels zijn handbeschilderd door Nederlandse ambachtslieden met de oude Delfts Blauw schildertechnieken en daardoor erg uniek!

Pimp-je-stopcontact-1370873823

Voor een meer robuust uiterlijk, is er deze houten variant.

Ten slotte heeft Suit’d® Suits de collectie Suit’d® for Rijksmuseum, die het mogelijk maakt om je stopcontact op te pimpen met een detail uit een bekend schilderij.

Rijks-paintings

Een mooi product van een Nederlands merk waar we hopelijk meer van gaan horen!
Bezoek de website en facebook pagina voor meer informatie en om in de webshop een Suit’d® Suits aan te schaffen.


Credits:Suit’d® Suits

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Linda
    31/03/2016 at 11:28

    Leuke ideeën, ik vind stopcontacten altijd zo lelijk staan..

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.